Over The Leaf

Eind maart 2017 zijn we gestart met de bouw van The Leaf Shopping Ternat en we kunnen haast niet wachten tot de officiële opening in het najaar van 2018.

 
 

Wat mag je verwachten?

De site is gelegen rond de huidige BricoPlanit, op de voormalige IKEA-site. Daar bouwen we voor jou een nieuwe winkel voor BricoPlanit (reeds open sinds februari) en 12 bijkomende middelgrote winkels en een restaurant.
The Leaf Shopping Ternat wordt een nieuwe plek waar het zo fijn shoppen is, dat je er een hele dag zou willen vertoeven.

Hoe bereik je ons?

The Leaf Shopping Ternat is gelegen aan de Morettestraat 11 langs de afrit 20 van de E40, en is dus makkelijk bereikbaar met de auto. Op onze ruime en gratis parking is er plaats voor iedereen,  ook voor fietsers die bij regenachtig weer hun fietsen in de overdekte fietsenstallingen kunnen laten. De bussen van De Lijn stoppen op enkele  minuten wandelafstand.

Ontspannen shoppen

Ben je op zoek naar de laatste trends in mode, interieur of verzorging? Wil je na je werk een lastminute boodschap doen, of kom je langs om de materialen van je renovatie uit te kiezen? The Leaf Shopping Ternat biedt voor elk wat wils. Nood aan een pauze? Rust even uit in het leuke park  of geniet van een aangenaam tafelmoment in het restaurant.

Met aandacht voor het milieu

Redevco zoekt, met The Leaf Shopping Ternat naar de meest milieuvriendelijke oplossingen. Er wordt niet alleen bewust gekozen voor duurzame materialen en energiezuinige technieken, maar we hebben ook aandacht voor de omgeving, de toegankelijkheid voor minder-validen, recyclage van oude materialen,  milieubewuste keuze van materialen voor de nieuwbouw, groendaken …. Redevco wil een BREEAM duurzaamheidsscore ‘Excellent’ behalen.

Laatste nieuws

Facts & Figures

Winkels

Naast de nieuwe BricoPlanit komen er nog 12 winkels en een restaurant bij.

 
TheLeaf_Plattegrond_Def_transparant.png

Bezetting

 
 
 
  • Doe-het-zelf
  • Supermarkt
  • Elektronica & Multimedia
  • Mode & schoenen
  • Restaurant
  • Interieurinrichting
  • Persoonlijke verzorging
  • Huishoudartikelen
 

Waar staat The Leaf voor

ECOLOGIE & DUURZAAMHEID

Wij delen de bezorgdheid voor mens en milieu.
Daarom doen we alles wat mogelijk is om de impact van onze activiteiten zo minimaal mogelijk te houden en zo het milieu te beschermen.

 
 
values-1.png

We ambiëren een duurzaamheidscertificaat voor het park 

Veilige en aangename paden voor voetgangers en fietsers

‘Green Lease’: Samenwerking tussen eigenaar en huurders, waarbij afspraken zijn gemaakt om de milieu-impact van de winkels zo veel als mogelijk te beperken

De materialen afkomstig van de afbraakwerken worden maximaal hergebruikt in de nieuwbouw (recyclage) 

We kiezen voor groendaken: ze houden het regenwater langer vast door de beplanting, ze verbeteren de luchtkwaliteit van de omgeving en hebben een positief effect op warmte- en geluidsisolatie van de gebouwen

De gebruikte materialen voor de nieuwbouw worden zorgvuldig gekozen op basis van hun huidige en toekomstige milieu-impact

Een verzorgde groenaanleg met aandacht voor groene buffers naar de aanpalende buren, biodiversiteit en inheemse plantenkeuze

Cradle-to-Cradle® principe: De constructie van de gebouwen is flexibel en herbruikbaar waardoor de gebouwen nadien niet noodzakelijk herleid worden tot afval

 
 

FAMILIEVRIENDELIJK

Wij willen van The Leaf Shopping Ternat een nieuwe en gezellige plek maken waar het fijn shoppen is voor de hele familie en waar je makkelijk een hele dag kan vertoeven.

 

Timeline