Retailpark Ternat krijgt de naam The Leaf

 

Ternat, 9 mei 2017 – Redevco, de pan-Europese winkelvastgoedspecialist, heeft dinsdagnamiddag in aanwezigheid van burgemeester Luc Wachtelaer de naam, het logo en de website van haar toekomstige retailpark in Ternat onthuld. Het retailpark krijgt de naam ‘The Leaf’ met een groen blad als logo. De naam verwijst naar het groene karakter van het herontwikkelingsproject. 

Filip de Bois, Portfolio Director Redevco Belgium onderstreept het doel van het project: “Wij willen van The Leaf Shopping Ternat een nieuwe en gezellige plek maken waar het fijn shoppen is voor de hele familie en waar je gerust een hele dag kan vertoeven.” 

The Leaf is gelegen aan de Morettestraat langs de afrit E40 waar momenteel Brico Plan-it gevestigd is. De herontwikkeling omvat een nieuwe winkel voor Brico Plan-it en 12 bijkomende middelgrote units en een restaurant voor een totaal van 28.000 m² bruto verkoopoppervlakte en meer dan 900 parkeerplaatsen. De bouwwerken zijn eind maart gestart en de opening is voorzien in het najaar van 2018. Brico Plan-it blijft open tijdens de werken. 

Het project staat volledig in het teken van duurzaamheid en ambieert een BREEAM ‘Excellent’-score. Zo worden de duurzame materialen geselecteerd volgens het Cradle-to-Cradle® principe. Verder komen er groendaken en grote oppervlaktes met streekeigen groenbeplanting langs de fiets- en wandelpaden. Aan de ingang van de site wordt een park aangelegd. 

The Leaf is vanaf nu te volgen via: www.theleaf.be. Op de website is het toekomstige retailpark ook te ontdekken in virtual reality


OVER REDEVCO

Redevco is een onafhankelijke, pan-Europese investment manager gespecialiseerd in winkelvastgoed. De meer dan 400 vastgoedobjecten die het bedrijf in beheer heeft, zijn verspreid over de sterkste retailconcentraties in Europa. Onze uiterst ervaren professionals kopen, ontwikkelen, verhuren en beheren eigendommen. Daarbij zien ze erop toe dat de portfolio's optimaal tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten. Wij geloven in langetermijninvesteringen waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Kijk voor meer informatie over Redevco op www.redevco.com

Voor meer informatie, neem contact op met:

Marlies De Keukelaere
PR- & Office Manager
Redevco Retail Belgium
Zaterdagplein 1, 1000 Brussel
E. marlies.de.keukelaere@redevco.com
T. +32 2 645 37 72 - M. +32 485 46 13 28 

0 Likes